MazdaCentrum Fotópályázat SZABÁLYZAT FOTÓ FELTÖLTÉS KAPCSOLAT
Fotópályázat SZABÁLYZAT

Szabályzat

Kérjük mielőtt jelentkeznél a MazdaCentrum Fotópályázatára először töltsd le és figyelmesen olvasd el az alábbi szabályzatokat, mert a jelentkezés folyamatában ezeket el kell fogadnod!

A MazdaCentrum 2018. évi Fotópályázatának szabályzata

A MazdaCentrum 2018. évi Fotópályázatának adatkezelési szabályzata

Kérdések - válaszok

Gyakorlatilag bármilyen fényképpel lehet jelentkezni a fotópályázatra, "csupán" annyi a kikötésünk, hogy a Mazda márkával kapcsolatos legyen. Van aki autót fényképez, van aki teljesen más témát, de megjelenik rajta egy Mazda gépkocsi vagy logó, a variációknak csak a képzelet szab határt. Az elmúlt években néha mi is meglepődtünk mennyire kreatív, nem szokványos feldolgozásokat küldtetek be.

Jelentkezés, fotó feltöltés:
2018. OKTÓBER 1. 00:00 - 2018. NOVEMBER 30. 24:00

Közönségszavazás:
2018. DECEMBER 10. 00:00 - 2018. DECEMBER 19. 24:00

Eredményhirdetés:
2018. DECEMBER 21. 12:00

Amennyiben nem tudod feltölteni a képedet elküldheted e-mailben is, azonban a formai követelményeknek akkor is meg kell felelni. Ebben az esetben csak úgy tudjuk elfogadni jelentkezésed, ha a levélben azt is leírod, hogy a fotópályázat részletes szabályzatát, valamint a fotópályázat adatvédelmi szabályzatát elolvastad és elfogadod.

Még nem véglegesítettük a nyeremények listáját, de valószínüleg idén is lesz wellness hétvége, különböző Mazda modellek hétvégi használata, modellautó. Hamarosan mindent nyilvánosságra hozunk.

A pályázatra beküldött fényképeket, valamint a rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat külön kezeljük.

Személyes adataidat egy olyan adatbázisban tároljuk amelyhez kizárólag a fotópályázat szervezőjének ügyvezetője vagy az általa felhatalmazott személyek férhetnek hozzá és kizárólag azon adatokhoz amely a kapcsolattartáshoz elengedhetetlenül szükségesek.

A pályázatra beküldött fényképekhez első körben kizárólag a zsűri tagjai férhetnek hozzá. A közönségszavazás időszakában a nagyközönség részére is nyilvánossá tesszük a sorrendben másodiktól tizedikig végzett kilenc képet.

A beküldött fényképeket, valamint személyes adataidat addig tároljuk amíg adatkezelési felhatalmazásodat meg nem vonod. Bármikor kérheted adataid törlését és visszelépsz a pályázatot történt indulástól. A részvételt visszaigazoló e-mailben küldünk egy üzenet azonosító kódot, erre hivatkozva kizárólag egy e-mailt kell írnod az adatkezeles@mazdacentrum.hu e-mail címre és minden veled kapcsolatos, a részünkre korábban megadott adatot, dokumentumot törlünk a rendszereinkből.

Amennyiben nem vonod vissza jelentkezésedet, nem kéred adataid törlését, úgy - szabályzatunk értelmében - a beküldött fényképekkel szabadon rendelkezhetünk, azt a későbbiekben felhasználhatjuk. A jelentkezés során megadott személyes adataidat rendszerünk az eredményhirdetést követő 30. napon automatikusan törli, ezt követően már csak te tudsz elérni minket.

Adatkezelési irányelveinket ezen az oldalon, kicsit feljebb találod meg.

Nem. Kizárólag abban az esetben és csak abban a témában keresünk meg amire felhatalmazást adtál. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy kizárólag a fotópályázattal kapcsolatban fogunk megkeresni - ha külön nem kérted - nem fogsz tőlünk "visszautasíthatatlan ajánlatokat" kapni.

Nem. Kizárólag akkor, ha külön nyilatkozatban felhatalmazol minket, hogy cégcsoportunk, vagy partnereink részére adataidat továbbítsuk, minden más esetben adatait nem adhatjuk tovább másnak.

Amennyiben visszaélést tapasztalsz cégünk részéről, panasszal élhetsz a fotópályázat szervezőjének ügyvezető igazgatójánál (1119 Budapest, Budafoki út 105. / e-mail: ugyvezeto@mirai.hu / telefon: +36-1-4647680) vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22c.)

Autó Mirai Kft.
1119 Budapest, Budafoki út 105.
1037 Budapest, Vörösvári út 123.
1094 Budapest, Gyáli út 40.
Telefon: +36-1-4647680

2018. Minden jog fenntartva.